fractional needling

Wanneer u ouder wordt ontstaat er in uw huid een tekort aan collageen en elastine. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd door hyaluronzuur. Fractional needling kan hierbij helpen als u last heeft van fijne lijntjes, (acne) littekens, en/of wat slappere huid.

Wat is Fractional needling?

Fractional needling is een huid verjongende en huid verbeterende techniek met een zichtbaar en duurzaam resultaat. Door het speciale druksysteem wordt er actief hyaluronzuur in de huid gebracht waardoor de huid steviger en gladder wordt. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die het herstelproces van uw huid activeert.

Fractional needling behandeling

Een Fractional needling behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft een direct resultaat. Het is mogelijk om uw huid te verdoven. Hiervoor dient u zelf een recept van Emla crème bij uw huisarts te vragen. U kunt één behandeling ondergaan of een kuur nemen om een jong effect te behalen. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de individuele huidconditie en gewenste resultaat. U krijgt eerst een intake gesprek waarbij de mogelijkheden worden besproken waarbij wij graag luisteren naar de wensen van de klant!

 

 


Stel uw vraag aan Beautymind of maak een afspraak

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Make up your mind by Beautymind

Sneller klaar met uw make-up
Bij sport geen verwijdering door transpiratie
Gelijke wenkbrauwen
Sprekender gezicht
Verzorgde uitstraling
Uw ogen zullen spreken en stralen

 

Kortom, u zult zich door permanente make-up beter voelen!